top of page

A DKA AKTUÁLITÁSAI ITT MINDIG NYOMON KÖVETHETŐK: 

  • Instagram
  • Facebook

A DKA "HŐSEI" - BAGI PETRA

DIGI Sport - A Nap Hőse

A DKA "HŐSEI" - BENCSIK DORKA

DIGI Sport - A Nap Hőse

A DKA "HŐSEI" - KOVÁCS ANIKÓ

DIGI Sport - A Nap Hőse

A DKA "HŐSEI" - MOLNÁR KORINNA

DIGI Sport - A Nap Hőse

A DKA "HŐSEI" - SZÉCSI ALEXANDRA

DIGI Sport - A Nap Hőse

BALOGH PETRA a DUNAKANYAR KÉZILABDA AKADÉMIA sportolója 2021. március 4-én 3 éves szerződést írt alá az NBI-es VÁCI NŐI KÉZILABDA SPORTEGYESÜLET elnökével, KIRSNER ERIKÁVAL.

Nagyon büszkék vagyunk Petrára és ezúton is gratulálunk!

2021. március 4.

"ÁLOMBÓL LETT VALÓSÁG"

M4 Sport - Jövünk! Utánpótlás-magazin

  • YouTube

2021. február 28.

2020. november 20.

Számunkra is nagy büszkeség, hogy idén NÉMETH ANDRÁS szakmai igazgatónk a VÁC VÁROS SPORTJÁÉRT KITÜNTETÉSBEN RÉSZESÜLT.  Ezúton is gratulálunk!

ELNÖKSÉGI MEGBÍZOTT A NŐI SZAKÁGBAN

A MAGYAR KÉZILABDA SZÖVETSÉG ELNÖKSÉGÉNEK 2020. április 9-i határozata értelmében KIRSNER ERIKA elnökségi tag a jövőben a NŐI FELNŐTT VÁLOGATOTTÉRT FELELŐS ELNÖKSÉGI MEGBÍZOTTKÉNT is dolgozik.

 

A döntést az tette szükségessé, hogy PÁLINGER KATALIN alelnök gyermeket vár, és jelezte az Elnökségnek, hogy a női szakággal kapcsolatos feladatait a jövőben csak részben tudja ellátni. 

Az elnökségi határozat értelmében a női szakággal kapcsolatos feladatok a jövőben megoszlanak PÁLINGER KATALIN alelnök és KIRSNER ERIKA elnökségi tag között.

2020. április 9.

Kirsner Erika (DKA alapító - elnök) átadja az 1.000 db orvosi maszkot a váci Jávorszky Ödön Kórház beszerzési osztály vezetőjének, Szabó Richárdnak.

Nagy Zoltán Péter (DKA alapító - alelnök) átadja az 1.000 db orvosi maszkot a miskolci Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház, központi aneszteziológiai és intenzív terápiás osztály, osztályvezető főorvosának, Dr. Sárkány Péternek.

Bízunk abban, hogy a CSAPATJÁTÉK nem csak a kézilabda sajátja, így az emberi ÖSSZEFOGÁS legyőz minden vírust, a KÖLCSÖNÖSSÉG pedig életeket menthet! 

 

Az életünket aktuálisan meghatározó koronavírus járvány idején a DUNAKANYAR KÉZILABDA AKADÉMIA (DKA) a VÁCI NŐI KÉZILABDA SPORTEGYESÜLETTEL (Váci NKSE) karöltve, a lehetőségeikhez és erejükhöz mérten szeretne hozzájárulni ahhoz az ÁLDOZATKÉSZ, embert próbáló KÜZDELEMHEZ, AMIT A KÓRHÁZAK MUNKATÁRSAI NAP, MINT NAP VÍVNAK. 

 

A DKA és a Váci NKSE kiváló minőségű, 1.000 – 1.000 db orvosi maszkkal támogatta a VÁCI JÁVORSZKY ÖDÖN KÓRHÁZAT és a BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI KÖZPONTI KÓRHÁZ ÉS EGYETEMI OKTATÓKÓRHÁZAT.

 

Biztosak vagyunk abban, hogy végül AZ EGÉSZSÉGÜGYBEN DOLGOZÓK ÉS A GYÓGYULT BETEGEIK FOGJÁK GYŐZTESEN ELHAGYNI A KÜZDŐTERET

2020. március 31.

Büszkék vagyunk arra, hogy BÁRDY NOÉMI az ELSŐ a DUNAKANYAR KÉZILABDA AKADÉMIA játékosai közül, aki PROFI SZERZŐDÉST ÍRT ALÁ egy felnőtt NB I.-es csapattal, a VÁCI NŐI KÉZILABDA EGYESÜLETTEL.

A DKA vezetősége, illetve az összes sportolója gratulál és sok sikert kíván Noéminek!

2019. december 10.

NAMASTE INDIA, NAMASTE Handball Fedaration of India!

 

A DKA alapítóinak eredeti szándékai szerint (az Alapítvány és az itt sportolók hosszú távú érdekeit maximálisan figyelembe véve) elkezdtük az Akadémia nemzetközi kapcsolatainak kiépítését. Meggyőződésünk, hogy a magyar kézilabda múltja és jelene kölcsönösen jövedelmező értékteremtésre ad lehetőséget olyan országokkal, amelyek eltökéltek a fejlődésben, és ebben a magyar kézilabdaélet támogatására számítanak. Örömünkre szolgál, egyben óriási megtiszteltetés, hogy a világ 7. legnagyobb gazdasága, az 1,3 milliárdos lakosú India Kézilabda Szövetségének főtitkára, egyben az Indiai Olimpiai Bizottság alelnöke, Dr. Anandeshwar Panday a DKA miatt utazott a kollégáival India fővárosából, Új-Delhiből, Mumbaiba és tárgyalt az alapító alelnökünkkel, Nagy Zoltán Péterrel a Dunakanyar Kézilabda Akadémiával való együttműködés jövőjéről.

 

Köszönjük, folytatás következik!

2019. október

NAGYON BÜSZKÉK VAGYUNK AZ AKADÉMIA ELNÖKÉRE, KIRSNER ERIKÁRA, AKIT A KÜLDÖTTGYŰLÉS EGYHANGÚAN SZAVAZOTT MEG A MAGYAR KÉZILABDA SZÖVETSÉG ELNÖKSÉGI TAGJÁNAK.

EZÚTON IS GRATULÁLUNK!

2018. november 08.

bottom of page